четвер

                                            Презентація книжки 

         "Дорогою грози" Анни Дьоминої

Захопливу віртуальну мандрівку «Дорогою грози» разом з авторкою і її чудовою книгою в стилі фентезі Анною Дьоміною здійснили учні 5-А класу .
Читачі перенеслись з реальності в інший – фантастичний вимір з яскравими персонажами, незвичайними пригодами, міфічними істотами та чарівними атрибутами. Було цікаво вгадувати де живе Чугайстер, Цербер, Хуракан, витати десь поміж величними фіордами, зустріти на шляху кумедних цвергів і дещо моторошних дріад .
Але й цього дітям було замало! Вони буквально засипали Анну питаннями про головну героїню Айке та зачарованого принца, про те, як виникла ідея написати книгу і чи матиме вона продовження, на що отримали дуже вичерпні та змістовні відповіді.
Наприкінці заходу учасники переглянули буктрейлер «Дорогою грози», а також отримали інформацію про можливість придбати книгу.
Якщо вас захопила наша розповідь – завітайте на інстаграм-сторінку @almaryna та Facebook Письменниця Анна Дьоміна і детальніше ознайомтесь з творчістю цієї чудової авторки.






Немає коментарів:

Дописати коментар

  Поетичні читання  «Мій дім-моя Україна»  “Національний тиждень читання” - щорічна активність Українського інституту книги. Перший тиждень ...